O meni

Živjo, sem Iztok,

po izobrazbi fizik in biofizik, drugače pa učitelj (angleščina, matematika in fizika) in prevajalec, trenutno pa gradim svojo blagovno znamko kot intuitivni terapevt/coach (se pravi mentor, ki pri delu uporablja veliko psihoterapevtskih metod), saj sem po duši še vedno tisti Iztok, ki je bil tudi sam v šoli ter kasneje ožigosan za nemirnega, hiperaktivnega in „brez fokusa“, a sem v bistvu to čudovito lastnost uporabil sebi v prid.

Svoj prosti čas razdeljujem med hčerko Leo in gibanjem v naravi – poleti pohajkujem po brezpotnih alpskih grebenih in „stezah“, delno zaradi miru, delno pa, da si ogledam teren za zimske užitke na bordu. Najbolj pa se veselim, ko bo Lea odrasla, da bomo te stvari lahko počeli skupaj, saj ona zelo uživa v mojih pripovedovanjih s „poti“:)

Svojo strokovno-poslovno pot sem začel kot univ. dipl. fizik, tako da ti lahko delovanje celic, podzavesti in molekul razložim tudi na znanstven način.

Pri delu pa ti pomagam, da se osvobodiš prepričanj, negativnih čustev, blokad in razne prtljage, ki jo nosiš s seboj in zaživiš življenje svobodno in v sožitju s samim seboj ter upam, da tudi z naravo kot celoto. Moje tehnike združujejo coaching tehnike, in moje bogato znanje ter osebne izkušnje s področja zdravljenja/odpravljanja mentalnih težav, zdrave prehrane in energij.

Priložnost zamujena … taka ni nobena!